Fotografie Mövenpick Hotel Amsterdam

Om de ’sustainability’ extra onder de aandacht te brengen vroeg Mövenpick ons Bedrijfsfototeam om een serie foto’s te maken waarbij dat werd uitgelicht. Dit verzoek hebben we zeer letterlijk genomen, gewapend met groen licht zijn we door het pand getrokken om alle aspecten vast te leggen. Van de ecoflush toiletten tot de zalige bedden met fairtrade linnengoed. Fotografie Mövenpick Hotel Amsterdam:

Het energieverbruik van het Mövenpick is een van de laagste per hotelkamer in Amsterdam. En dat blijven ze verbeteren, het afgelopen jaar is het nog eens met 6% teruggebracht. Ze halen warmte en koeling uit de grond, wel zo zuinig, toch? Om dit te illustreren hebben we op de verborgen verdieping foto’s gemaakt van de warmte- en koelingssystemen. Verder is het scheiden van afval is essentieel. Zij scheiden alles, glas, papier, batterijen, plastic, toners, verf en lampen.
Mövenpick motiveert iedereen die bij ze werkt om te “shinen”. Ze geloven in gelijke kansen voor iedereen en trainen medewerkers in hun ‘sustainable mindset’. Wij stralen graag mee en zetten het bedrijf in het juiste (groene)licht.

Op 28 maart kunt u tijdens de Open Torendag de ‘geheime’ verdieping bezoeken. Wij mochten dat al voor deze fotoreportage. Ze zijn volgens Green Globe (internationaal keurmerk voor duurzaamheid) een van de meest duurzame hotels in Amsterdam.