Sanders en Rozemeijer

Bedrijfsfototeam Sanders & Rozemeijer is de zakelijke fotograaf en bedrijfsfotograaf van Amsterdam. Het Amsterdamse bedrijf Sanders & Rozemeijer is opgericht in 1946. Ons bedrijf heeft door de jaren een grote vaste klantenkring opgebouwd. Met passie voor ons vak, hoge kwaliteit en aandacht voor detail onderscheiden we ons van de concurrentie. Onze winkel is een gegeven in de buurt met klanten die al sinds jaren graag langs komen.
In 2014 is het bedrijf, na meer dan 60 jaar, verhuisd binnen de Maasstraat. Door de vele diensten die we tegenwoordig leveren zoals inlijsten, opspannen, afdrukken, fotografen, pasfoto’s en nog veel meer, waren wij toe aan vernieuwing. We zijn te vinden in onze frisse nieuwe studio en winkel op nummer 144.

Het nieuwe pand biedt Sanders en Rozemeijer veel meer ruimte en gelegenheid voor het printen en inlijsten van uw foto’s, posters, diploma’s enz. Onze lijstencollectie hebben wij voor u kunnen uitbreiden en onze fotostudio biedt meer mogelijkheden. Alles om u de hoge kwaliteit te bieden die u van ons gewend bent. We hopen u graag te zien in de Maasstraat 144 in Amsterdam.

Sanders en Rozemeijer heeft verschillende websites voor fotografie, zakelijke fotografie en inlijsten.