Conferentie fotografie met hoofdspreker Jeroen Dijsselbloem

Conferentie fotografie door FotoTeam Amsterdam. Middels fotografie definiëren we uw congres! Als een professionele fotograaf, zorgen wij altijd dat aan uw fotografie wensen word voldaan. We zorgen dat er geen foto’s gemaakt worden die waardeloos zijn voor uw bedrijf. Of u nu op zoek bent naar foto’s van team-building, dynamische foto’s van de sprekers of een algemeen overzicht van de conferentie.

Niets is zeker, behalve, slechte verlichting in conferentie zalen. 😉 Geen zorgen we hebben het allemaal gezien. Wij brengen altijd een flitser mee. En we zullen spreken met de verlichting technicus van uw evenement als iets moet worden veranderd. Wij gebruiken over het algemeen het podium licht voor de foto’s. Zodat de spreker en het publiek niet worden gehinderd door onze flits tijdens de conferentie . Alleen in zeer slechte omstandigheden, gebruiken we een beetje flits.

Dit is een voorbeeld van een conferentie in het Amstel Hotel met hoofdspreker Jeroen Dijsselbloem. Sinds 21 januari 2013 is Dijsselbloem de voorzitter van de Eurogroep, een groepering van de ministers van Financiën van de eurozone, die de lidstaten van de Europese Unie die de euro als hun officiële munteenheid hebben aangenomen. We hebben foto’s gemaakt van de presentatie van Jeroen Dijsselbloem, de vraag en antwoord en portretten gemaakt voor zakelijke communicaties.

We hopen dat u geniet van de foto’s onze contactgegevens staan aan de rechterkant van de pagina. Hier is een link voor het zelfde artikel op onze Engelse website. Link>>