Linked-in portretten tijdens de ORAM Winterborel

Bestelformulier portretten

Vul het onderstaande formulier in om uw foto’s toegestuurd te krijgen. Nadat u op de verzendknop heeft gedrukt wordt u doorgestuurd naar de iDeal betaling. Als u de betaling heeft gedaan ontvangt u binnen twee werkdagen in uw mailbox een download link, gestuurd via Wetransfer.


AANBIEDING: Social media portretfoto van € 32,50 voor € 19,50 ( incl. 21 % btw. )

Tijdens de ORAM winterborrel in het scheepvaart museum is de fotostudio op locatie van Fototeam Sanders & Rozemeijer aanwezig! Voor alle bezoekers van de winterborrel is er de gelegenheid om een mooie zakelijke portretfoto te laten maken in onze mobiele fotostudio. Onze doorgewinterde portretprofessional is gedurende de hele borrel aanwezig om van u een mooi portret te maken voor uw profielpagina op Linked-in. Maar u kunt de foto’s natuurlijk ook gebruiken voor FaceBook, Twitter, Intranet of CV

Na de winterborrel kunt u de foto’s kopen met IDEAL via onze website. De foto’s zullen in hogerresolutie naar uw email adres worden gestuurd.

En uw foto kan worden geplaatst in de portretgalerij van de ORAM website.

Natuurlijk maken wij graag een meer uitgebreide portretserie op uw eigen werklocatie zodat het portret die sfeer uitstraalt. Voor ORAM leden van € 295,00 voor € 225,00 ( incl. 21 % btw. )